12. vidnesbyrd

Jeg havde slået op med min kæreste og går til min praktiserende læge for at blive tjekket for kønssygdomme inden jeg indleder nye relationer. Her bliver jeg mødt med spørgsmålet om, hvorfor jeg vil tjekkes. Jeg forklarer, at jeg ønsker at sikre, at jeg ikke medbringer købssygdomme jeg ikke ved af, hvortil min læge svarer “du ved vel hvad du har lavet!”. Jeg svarer, at ja, det ved jeg, men jeg ved jo ikke hvad min ekskæreste har lavet. Den efterfølgende GU, udført efter himlen med øjnene, var voldsom, kolde instrumenter, ingen “advarsel” før hun stak fingre eller instrumenter op i mig selvom jeg fortalte at jeg ikke havde prøvet det før, ingen kommunikation udover “tag bukserne af og læg dig på briksen”. Jeg gik der fra med oplevelsen af, at hun var ekstra voldsom fordi hun synes jeg var fjollet. Jeg fortalte INGEN om oplevelsen, for jeg synes næsten det var pinligt og tænkte, at jeg nok var sart eller havde mistolket situationen. År senere er jeg til gynækolog i Tyskland til mit årlige sundhedstjek. Der er omklædningsrum, et klæde til at tage om sig og tid til at snakke. Her er det gynækologiske leje en form for stor hvid læderlænestol den køres tilbage, man sidder godt, hun forklare og bruger spejl, og instrumenterne er tilmed opvarmede. Hun viser mig bagefter prøverne under mikroskop og forklarer hvad hun ser. Whats not to love! Det endte med, at jeg fik et årligt tjek, fordi det simpelthen var så trygt et rum og hun påtalte hvor meget hun respekterede, at man tog vare på sit underliv!

This article was written by admin