18. vidnesbyrd

Jeg kan huske første gang jeg skulle have en GU med der scanningsstav . Jeg har ingen overgreb i bagagen og var i 20’erne, og lægen var venlig nok – men jeg fik et chok. Det kolde glidemiddel og staven, jeg var bare overhovedet ikke forberedt på at få den op. I situationen frøs jeg og sagde bare ‘jaja’.  Efterfølgende har jeg skullet skal jeg tage mig sammen til GU og kan mærke at jeg lige spørger lidt om hvad der skal foregå inden så min krop slapper af. Oplevelsen sidder stadig lidt i mig. Følelsen af det kolde og noget jeg ikke er herre over som kommer op i mig. Det er stadig meget ubehageligt.

Min veninde kalder scanningens-pinden for ‘kæmpe dildoen’ – den er jo ikke kæmpe men føles stor når man slet ikke er klar til at få noget op. Heldigvis var jeg hos en god gynækolog for nylig, der fortalte mig hvad der skulle ske og jeg slappede meget mere af.

This article was written by admin