21. vidnesbyrd

jeg skulle have indført spiral af en kvindelig gynækolog netop fordi jeg havde håbet at det var rarere end hos en mand. desværre var det en meget ubehagelig oplevelse.

jeg skulle både have taget en gammel ud og indført en ny. jeg tror at hun bedøvede mig i livmoderen, og tog min gamle ud og indførte den nye. jeg siger “tror” fordi at jeg faktisk er i tvivl om hvad, der skete. det gik hurtigt og var meget, meget smertefuldt. jeg havde haft spiral før og det havde været en relativ nem oplevelse at få den indført. den her gang var det virkelig ikke.

jeg fik koldsved og sagde at det var meget ubehagelig da jeg fik – hvad jeg formodede var kanyle-indsprøjtningerne. hun synes generelt jeg peb, og gad ikke at tage pauser. jeg følte mig overhørt og overfuset.

Efterfølgende, jeg ved ikke om det var reaktionen på opsætningen psykisk eller fysisk, men fik en ret stor og smertefuld svulst på min livmoder.

Den gik heldigvis væk af sig selv efter noget tid, men det hele var bare virkelig ubehageligt og utrygt. edit: altså skulle have scannet svulsten to gange hos både gynækologen og hos hospitalet, så det var en lang og skræmmende periode.

This article was written by admin