23. vidnesbyrd

Jeg blev udsat for voldtægt da jeg var yngre og nogle år efter havde jeg en nærmest retraumatiserende oplevelse med underlivet da jeg skulle undersøges, have taget prøver og opereres i underlivet pga. alvorlige celleforandringer.

Jeg blev ikke behandlet godt af gynækologen der skulle tage biopsi i mit underliv. På trods af at jeg fortalte hende om min forhistorie var hun meget ubehagelig, råbte af mig og selv min veninde som var med var rystet over gynækologens opførsel. Jeg var rædselsslagen og oplevelsen gjorde desværre mine problemer med mit underliv endnu større, da jeg følte at jeg heller ikke er i sikkerhed hos fagpersoner.

Efter de oplevelser har jeg det rigtig svært med smerter/ubehag i mit underliv og med at folk roder med mit underliv mens de skynder på mig eller skælder mig ud – og også bare frygten for at de vil være sådan.

Minderne i sig selv giver mig ikke kun angst men også spændinger i underlivet og jeg har rigtig svært med alt der har med påført ubehag i mit underliv at gøre.

I forbindelse med min graviditet oplever jeg at denne angst er blevet ekstremt aktiveret og jeg er så bange for at miste barnet, ikke kun fordi jeg allerede elsker barnet men også fordi at jeg intenst frygter de ting der så skal ske med mit underliv.

This article was written by admin