26. vidnesbyrd

Har flere gange oplevet at min EL ikke var særlig omsorgsfuld i sin måde at tilgå GU – til 8-ugers undersøgelse efter fødsel sagde hun “pas på inden du kniber fingrene af mig” efter hun gerne ville undersøge knibefunktion. Det gøs vitterligt igennem mig og i det øjeblik skulle hun bare have fingrene ud af mig. Jeg sagde ikke noget, men gik derfra med en underlig fornemmelse i kroppen. Anden gang var også hos EL, dog en anden i lægehuset. Jeg kom da jeg oplevede smerter ved samleje og var bekymret for evt prolaps. Han fortalte ikke hvor jeg skulle lægge mine bukser og trusser og da han indførte sit spekulum sagde han først “du skal i hvert fald træne bækkenbund, for den her glider ALT for nemt op.” Mit svar: “Jeg slapper jo af, så det ikke skal gøre ondt” ham: “hmm jeg har ikke oplevet at man kan slappe SÅ meget af” Spekulum blev trukket ud og han bad mig knibe hvortil han svarede “nå nej, du har jo godt fat i dit knib”. Jeg tror ikke at det var gået op for ham, at han med sit sprog og krop kunne gøre nogen trygge ved en GU, og jeg får ondt i maven over alle dem, der har fået foretaget GU af ham.

This article was written by admin