40. vidnesbyrd

Jeg var til GU for anden gang I forbindelse med min spontane abort. Den første oplevelse var fin på trods af den sørgelige nyhed. Jeg havde følt mig med i processen og var lettet da jeg kom ud derfra – nærmest glad. Lægen var venlig og respektfuld, og jeg oplevede at havde medbestemmelse.
Den anden gang var rigtig ubehagelig. Han var uforsigtig og raslede rundt inde i mig, med sine værktøjer, uden at forklare mig, hvorfor han gjorde hvad han gjorde. (Jeg kunne – og kan, ikke se meningen med at han skulle prøve at rense min skede, når nu det hele stadig var på vej ud, med hjælp fra abortpiller). Jeg gav udtryk for ubehaget, og hans respons var blot at han snart var færdig.
Jeg følte mig meget tromlet, overhørt og overgrebet. Bagefter var jeg utrolig ked af det og frustreret over den behandling, og ikke mindst over at føle mig svag og overfølsom!

This article was written by admin