55. vidnesbyrd

Min første oplevelse med GU var god, da jeg havde kendt min kvindelige læge i mange år og hun var meget forsigtig og rolig.  Jeg har nu en fast gynækolog, men jeg stoler på og som snakker med mig hvergang inden og efter og tager den med ro og respekterer, når jeg siger pause.

Men alligevel er det de dårlige oplevelser som fylder mest..
Da jeg skulle have sat en spiral op i starten af 20’erne valgte jeg en mandelige gynækolog tæt på mit hjem. Det var meget mere smertefuldt end tidligere og jeg blev virkelig dårlig. Det blev uden bedøvelse for det mente han godt, at jeg kunne klare… jeg havde smerter i flere dage efterfølgende..
Fødslen af min søn. Jeg har aldrig været udsat for overgreb før min fødsel… min fødsel var gået i stå og man ville prøve med hindesprængning. Jordemoderen var så voldsom, at jeg begyndte at hulke og sagde stop!! Hun kiggede ikke op og sagde bare, at hun snart var færdig.. Det var så smertefuldt og langt over min grænse. Da jeg havde født og var bristet skulle jeg bedøves med en pudendusblokade.  Dette var jeg nervøs for og her fik jeg bare at vide, at det var enten den eller mange smerter ved syningen, hvorefter hun bare pressede kanylen ind i min skede… igen begyndte jeg at græde fordi det var så smertefuld og grænseoverskridende, faktisk som et overgreb..

This article was written by admin