68. vidnesbyrd

Jeg blev henvist til en fertilitetsklinik, fordi jeg ikke var blevet gravid efter et års forsøg. Jeg var meget bange for om jeg nogensinde ville kunne få børn og nervøs for hvad der skulle ske. Det fortalte jeg lægen i håbet om han ville tage hensyn.
Han kastede et blik på mig, mistænkte pcos pga min overvægt, kommanderede mig ind på briksen, stak det kolde instrument op i mig og tjekkede scanningen, kommanderede mig tilbage til skrivebordet og gav mig “dommen” om bekræftet PCOS og at jeg nu skulle tage de hersens piller for at sætte skub i ægløsningen. Hele seancen tog mindre end et kvarter!!! Jeg var dybt rystet, ked af det og følte alle mine grænser følelsesmæssigt og fysisk overtrådt.
Som fagperson kan man jo godt tænke at PCOS er ret udbredt og det er et easy fix. Men det var kæmpestort for mig og følte mig tingsliggjort og som om min konsultation bare sku overstås hurtigst muligt.
Selvom jeg direkte efterspurgte mere information, ville han ikke rigtig snakke mere med mig og blev lidt irriteret, da jeg sagde nej tak til pillerne. Herefter læste jeg alt hvad jeg kunne opstøve og blev gravid efter en enorm livsstilsændring.

This article was written by admin