71. vidnesbyrd

Efter jeg fik min spiral, oplevede jeg blødning efter samleje og blev derfor sendt til GU. Til undersøgelsen spurgte jeg ind til, hvis jeg ønskede at få fjernet spiralen, da min kæreste og jeg påtænkte projekt baby. Lægen kommenterede, at der i henvisningen stod, at jeg oplevede blødning efter samleje med min nye partner og “om det ikke var for tidligt for os med projekt baby”. Det var så malplaceret af hende overhovedet at kommentere på, men det var ikke det eneste. Da jeg har børn fra et tidligere forhold, spurgte hun også om jeg “bare lige skulle bruge hans sæd og så var han smidt ud igen”? Jeg var simpelthen så handlingslammet, da hun sagde disse ting midt i min undersøgelse. Og hvad angik blødningen fejede hun det blot væk med, at man godt kan være for hård, når man er nyforelsket. Og endelig kommenterede hun så også på min tatovering på låret. Det er noget så utroligt sårbart at være SÅ blottet under sådan en undersøgelse, at kommentarer til alt andet, end det, der er relevant, er så upassende og uprofessionelt!

This article was written by admin