76. vidnesbyrd

Jeg har fået min andel af undersøgelse pga fertilitetsbehandling og lignende. Jeg har erfaring med, at undersøgelserne er mindre smertefulde for mig når det lille spekulum bruges. Dette nævner jeg oftest forud for undersøgelser – men nærmest alle læger vil godt liiiige prøve med det store først. Det har resulteret i smerter, blødninger og hævelser så undersøgelser ikke kunne foretages. Efterfølgende når de har forsøgt med det lille spekulum, har de ofte givet mig ret i at det var bedre.

Hvorfor stoler de ikke på mig, når jeg har fået så mange undersøgelser. Jeg er klar over, at deres arbejde er nemmere med et stort spekulum, men måske de skulle starte med at prøve det lille spekulum fra start – og så gribe til det store hvis det ikke lykkedes.

This article was written by admin