77. vidnesbyrd

Jeg har altid være utrolig følsom overfor prævention og er efter mange år frem og tilbage endt med en kobberspiral! De skal heldigvis kun skiftes en gang hver 5 år! Den første gang jeg skulle have den skiftet, kommer jeg ind hos en mandlig Gynekolog. Da jeg ligger med spredte ben og venter, gør det pludselig afsindig ondt. Jeg skriger av! Hvortil han siger, nu er den ude. Det er bedst hurtigt, ligesom et plaster.

Da han så skal putte den nye spiral op siger jeg at det gør meget ondt og han siger at det bløder lidt. Først der foreslår han at jeg kan blive bedøvet. Han giver mig en lokal sprøjte og lige efter ligger den nye spiral op – hvilket også gør mega ondt. Et instrument smutter for ham, så det føles som om han river mig op indvendig. alt dette sker selvfølgelig før bedøvelsen virker. Til mit underlivs held, så er jeg da bedøvet et stykke tid efter, for av hvor gjorde det ondt og hvor kom det bag på mig.

This article was written by admin