85. vidnesbyrd

Udover almindeligt ubehag ved at skulle flashe mit underliv til et fremmed menneske, har jeg indtil for et års tid siden ikke haft sindsygt dårlige oplevelser ved den slags undersøgelser.

Men sidst jeg skulle til tjek, grundet ret stort ubehag i forbindelse med min hormonspiral, kom jeg ind til min sædvanlige læge (kvindelig), blev installeret på briksen og derefter informeret at der ville være en lægestuderende tilstede i rummet. En ung mand på min alder træder ind i rummet, idet lægen forlader det og sætter sig til rette, uden et ord, med udsyn til det hele og venter på at lægen kommer tilbage.

Jeg blev ikke på noget tidspunkt op til undersøgelsen informeret om, at der ville være en lægestuderende tilstede eller spurgt om det var okay, om jeg var okay – og jeg følte mig mest af alt som en undervisningsgenstand.

Følte ikke jeg kunne sige fra i situationen og det endte med at være en enormt grænseoverskridende og virkelig akavet oplevelse…

This article was written by admin