107. vidnesbyrd

Har altid haft meget spændt underliv og ofte været ved at besvime til gyn undersøgelser, selvom lægerne har været søde. Sidste celleskrab var det en ny. Hun var allerede meget forsinket pga tidligere patienter, så selvom hun var sød, havde hun alt for travlt. Jeg sagde jeg havde meget svært v GU og hun svarede at det havde alle. Hun gik alt for hurtigt frem og rodede rundt og kunne ikke komme til for min anspændthed. Jeg bad om et øjeblik, men fik 4 sekunder. Jeg begyndte at græde helt ukontrolleret og hun var sikker på jeg før var blevet voldtaget (er jeg ikke), og henviste mig til hospital, hvor jeg blev diagnosticeret med vulvodyni. Så både en ubehagelig oplevelse og vildt at der skulle så voldsom gråd til endelig at få henvisning til hjælp.

This article was written by admin