88. vidnesbyrd

Jeg har haft mange forfærdelige oplevelser hos gynækologer. Er bl.a. blevet brændt af overophedet værktøj, der blev stukket op i mig uden varsel. Den værste var dog uden sammenligning hos [xxx]. Han ydmygede mig, som jeg aldrig er blevet ydmyget før. Talte til mig, som om jeg var et barn, mens jeg sad på briksen og ikke havde bukser på. Kom en time for sent til en aftale og løb efter endt undersøgelse ud af lokalet, før jeg havde klædt mig på, og uden at jeg havde haft mulighed for at stille nogle spørgsmål til det, der havde vist sig at være en missed abortion. Havde ingen situationsfornemmelse OVERHOVEDET. Spurgte fx “Nå, har I så nogle børn??”, mens han sad og scannede min livmoder for resterne af det foster, som var dødt inde i mig. Alt ved mine besøg hos ham var så frygteligt. Efterfølgende skrev jeg en klage, og han svarede bl.a. “Jeg forsøger altid at gøre mit bedste, men det er åbenbart ikke godt nok til dig”.

This article was written by admin