95. vidnesbyrd

Jeg skulle undersøges for blødning eller polypper fordi jeg har mega lav blodprocent og lægerne aner ikke hvorfor. Har været diverse fantastiske steder med amazing sundhedspersonale.

Så var det tid til gynækolog. Jeg kommer ind og hun spørger til kraftig menstruation. Jeg siger næsten intet og to dag. Hvorefter hun anbefaler en hormonspiral fordi det kan reducere min blødning (som jeg stort set ikke har og ikke har ytret et problem omkring).

Så er det undersøgelsestid. Jeg hopper op og hun putter glidecreme på scanner. Uden et ord indfører hun den (ikke engang ‘måske den er kold’). Det ser fint ud siger hun og jeg må grave efter hvad hun undersøger.  Hun siger polypper og blødning. Og arret fra Ks. Så siger hun færdig. Men nej bliv lige jeg vil lige se noget andet.

Jeg kan se og høre hun gør spekulum klar. Indfører uden at sige en skid. Jeg kan mærke at hun tager et celleskrab men da hun ikke har sagt noget tænker jeg det nok er skævt mærket. Det ser fint ud siger hun. Du er færdig.

Jeg tager tøj på og så siger hun. “Når ja jeg tog lige en celleprøve. Den skal du alligevel have taget om et par måneder”

This article was written by admin