99. vidnesbyrd

Jeg oplevede som helt ung (17-18 år) at skulle have foretaget en gynækologisk undersøgelse hos min læge, som var en dame tæt på pensionsalderen. Hun spørger mig om hun må kalde på sin assistent, så imens jeg ligger med fødderne i bøjlerne får hun kaldt assistenten ind. Begge damer står og kigger, og længen udbryder “neeej en gang hytteost, prøv lige at se!” Så snakker de ellers lidt om det. Jeg var SÅ flov og har aldrig fortalt om den oplevelse til nogen

Lige siden har jeg haft det så skidt hver gang det var tid til den obligatoriske undersøgelse, og jeg kan gå og have det dårligt indtil det er overstået.

Tror dog at verdens bedste jordemor har hjulpet lidt på det, så jeg nu har et mere afslappet forhold til den gynækologiske undersøgelse. Det tog så også 15 år.

This article was written by admin