109. vidnesbyrd

Jeg har en læge, som jeg bad om en henvisning til en psykolog fra. Han anbefalede en af sine venner -fordi han var billig, og jeg egentlig ikke havde råd til psykolog. Jeg kom til at tale lidt for personligt med min læge føler jeg. Og i en efterfølgende gynækologisk undersøgelse, følte jeg at han rørte ved mig på en anden måde. Længere berøringer, jeg ved ikke hvad der var, men det føltes anderledes, og ikke godt. Så jeg har ikke været til lægen i flere år siden da. Skal selvfølgelig skifte, da jeg skal undersøges for cyster, men det koster   Penge at skifte læge. Jeg har også oplevet kvindelige læger, være meget aggressive i deres gynækologiske undersøgelser af mig, og har nærmest fået klager over “at være for stram” i nogle af mine første undersøgelser som 14-15 årig. Nogle enkelte har været gode til at sige “Prøv lige at trække vejret og slap lidt af”.

This article was written by admin