117. vidnesbyrd

8 ugers tjekket ved lægen – jeg fået en 3a bristning og var meget øm og følsom – sagde til hende flere gange at jeg ikke følte alt var som det skulle være – selvom jeg græd under de lange 4 min så sagde hun flere gange jeg skulle stoppe med det pjat og det var pyller – alt så fint ud og jeg var bare pylleret .

Efter det fik jeg to operationer , og fys behandling da mit arvæv var syet forkert sammen , der var noget tråd der ikke var opløst og havde dannet en byld, der var så mange ting hun SKULLE have set ved 8 ugers tjekket – det var først da min mand bankede i bordet og sagde slut 3 mdr efter fødsel at hun sendte mig videre.

Det gjorde at jeg blev behandlet i 2 år efter og til sidst opgivet at det ikke kunne blive bedre.

Fik afvide af den overlæge på sygehuset at han aldrig ville have sagt det han havde set ville have været at pyller – han kunne godt forstår mine daglige smerter.

This article was written by admin