120. vidnesbyrd

Da jeg var 19/20 år var jeg til undersøgelse ved en gynækolog da jeg havde blødt under sex et par gange. Jeg havde kun prøvet meget få gynækologiske undersøgelser, hvilket jeg fortalte den ældre mandlige gynækolog. Han sagde ikke meget og fortog den helt store undersøgelse af mit underliv med celle udskrabning og et kamera der blev kørt rundt i mit underliv. Det var meget mere end jeg havde regnet med der skulle ske, og jeg gik derfra fuldstændig overvældet, blødende og med store smerter. Havde troet at jeg bare kunne cykle hjem igen, men det var umuligt at sidde på sadlen. Jeg brød helt sammen og græd som pisket.

Hvis jeg bare var blevet forberedt på hvad der skulle ske og guidet igennem undersøgelsen, så havde det været meget mindre traumatisk.

This article was written by admin