124. vidnesbyrd

Jeg skulle have taget celleskrab første gang. Kom til min nye læge, første gang (og sidste gang) jeg var hos hende. Nåede dårligt at få bukserne af, før hun havde jaget et instrument op i mig, og skrabet hul på mig, så jeg blødte. “Bløder det tit under sex”, spurgte hun. “Nej, aldrig”. “Nå” sagde hun med en alvorlig mine. Hun så meget nervøs ud, og sagde at hun ikke kunne tage celleskrabet, fordi jeg blødte. Hun fik gjort mig bekymret med alle de ting, hun sagde der kunne være galt. Hun sagde at jeg skulle forbi gynækologen, og jeg fik en tid til om mandagen (det var torsdag). Jeg nåede at blive ret bekymret, men han var heldigvis så sød og professionel, og alt var fint. Nu har jeg lige født mit første barn, og det er tid til celleskrab igen. Efter alle de mange sæt hænder der var oppe i mig under min meget traumatiske fødsel, glæder jeg mig ikke ligefrem. Min nuværende meget søde læge går på pension, og jeg har fået en ny, jeg ikke kender. Frygter det allerede.

This article was written by admin