126. vidnesbyrd

Da jeg var 19 år blev jeg gravid. Jeg var til en gynækologisk undersøgelse, efter at være blevet henvist af en læge.

Jeg var 13 uger henne fandt vi ud af.

Den lidt ældre gynækolog fortalte mig hvor langt henne jeg var, og vi drøftede de forskellige muligheder jeg nu havde.

Fordi jeg var 19 år var abort et samtale emne. Han fortalte mig så, at skulle jeg have en abort skulle jeg søge om det, da jeg var over de 12 uger, og så ville der være nogle der skulle tage en beslutning om hvorvidt dette kunne lade sig gøre.

Nu kommer det vilde, han sagde så nedladende til mig: “Ja, så vil du jo føde dit døde barn. Og derefter kan du jo så begrave barnet”.

Jeg var fuldstændig paf.

Historien ender dog lykkeligt – jeg fik min første søn, og han er nu lige knap 4 år, så lidt godt kom der da ud af hans “skræmmehistorie”. For det var jo hvad det var, en historie der skulle skræmme mig fra at få en abort. Da det jo ikke helt er sådan det hele hænger sammen.

This article was written by admin