169. vidnesbyrd

Jeg er netop kommet hjem fra en GU, hvor jeg skulle have lavet et celleskrab hos min nye læge (Det stod selvfølgeligt på tavlen, da jeg scannede mit sygesikring, så nu vidste alle de andre i venteværelset da også det)
Jeg er bekendt med proceduren, så jeg lægger mig med benene spredt, og er meget rolig.
Vi er alene og inden undersøgelsen starter, så går han hen og låser døren…

Lægen bliver fortalt at jeg har været i det samme faste forhold længe. Da jeg fik foretaget e abort 3 måneder før, blev jeg undersøgt for samtlige kønssygdomme.
Han siger så alligevel, at nu skal jeg lige alligevel undersøges for herpes og kønsvorter og påbegynder palpation af både mine ydre og dernæst mine indre skamlæber. Det bevæger sig fra en lægelig palpation til mere kærlige strøg.
Jeg frabeder denne undersøgelse, da jeg forklarer at jeg sagtens selv kan undersøge mine eksterne kønsdele og at det ikke er dette jeg er her for. Han begynder nu at massere min klitoris og siger “det er overstået lige om lidt”.
Jeg går i panik og fryser. Dette står på lidt tid inden han stikker instrumenterne op i mig, tager celleskrabet og jeg får lov at gå. Jeg er så ængstelig at jeg ikke får sagt ordenligt fra efter.

Det var dybt ubehageligt at han begynder på noget, som IKKE er aftalen, når jeg ligger der med stængerne i vejret. At det så havde en sexuel karakter, det gør bare det hele meget værre.

This article was written by admin