183. vidnesbyrd

To gange har jeg prøvet at få lavet en vandscanning i forbindelse med fertilitetsbehandling. Begge har været voldsomt smertefulde, og slet ikke smertelindret nok med de panodiler og iprener, som jeg blev instrueret i at tage inden. Jeg undrer mig meget over, at smerte bliver betragtet som en “naturlig” ting, når det kommer til kvinders underliv.
Den ene gang skældte gynækologen mig ud over, at jeg rykkede på kroppen, når smerterne kom. Midt i jeg lå der i smerter og med alle instrumenterne oppe i mig, skulle hun så også lige taste mit navn ind i systemet. Efterfølgende gav hun mig beskeder om det videre forløb, mens jeg stod bag et forhæng og tog tøj på igen og forsøgte at komme mig, fremfor lige at vente til jeg var kommet ud og ned at sidde.

This article was written by admin