187. vidnesbyrd

Da jeg var 23 fik jeg min første kæreste. Vi forsøgte at have sex, men måtte hele tiden opgive fordi det gjorde ondt på mig. Jeg er næsten 43 nu, så jeg kan ikke huske præcis hvad processen var, men jeg blev i hvert fald henvist til en gynækolog, som mente problemet var min hymen. Hendes løsning var at klippe i mig, uden bedøvelse. Jeg kan huske at det gjorde helt vildt ondt, jeg var chokeret, at jeg kunne høre da hun klippede, og at jeg var ved at besvime bagefter. Det har siddet som et traume i mig hele mit liv, og jeg har periodevis haft problemer med smerter ved sex.
For en uges tid siden havde jeg en tid hos mig praktiserende læge for at få fjernet en skind …. dims på mit højre bryst. En bagatel. Men lægen kunne ikke bedøve mig, da det ville gøre mere ondt end selve indgrebet. Tanken om at nogen skulle klippe i mig uden bedøvelse igen fik mig til at panikke fuldstændig, og jeg forlod klinikken uden at få det gjort. Fandt min kæreste og brød helt sammen, pga noget som skete for 20 år siden.
Løsningen blev, at jeg købte noget lokalbedøvende creme og fik min kæreste til at klippe dimsen af. Det blev ikke kønt, men det føltes faktisk tryggere end hos lægen.

This article was written by admin